Første flytter: Bitcoin fungerer som en teknisk aktie og Ethereum Classic-erhvervsdrivende trækker på 51% angreb

Første flytter: Bitcoin fungerer som en teknisk aktie og Ethereum Classic-erhvervsdrivende trækker på 51% angreb
Du læser First Mover, CoinDesk’s daglige marked nyhedsbrev. Samlet af CoinDesk Markets Team og redigeret af Bradley Keoun, starter First Mover din dag med den mest opdaterede stemning omkring kryptomarkeder, som naturligvis aldrig lukker, hvilket sætter hvert vildt sving i bitcoin med mere. Vi følger pengene, så du ikke behøver.

Prispunkt
Bitcoin var op på kryptomarkederne tidligt på onsdag og hoppede efter et fald på 2,4%, der syntes synkroniseret med et afslag i amerikanske tech-aktier. Traditionelle markeder syntes også at stoppe den nylige tilbagetrækning fra risikable aktiver.

Abonner på First Mover, vores daglige nyhedsbrev om markeder.

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.
Flytningen ned i digitale aktiver har givet en „sund nulstilling efter en hurtig og rasende sommerrally“, sagde det kryptokurrencyfokuserede investeringsselskab Arca onsdag i et blogindlæg. Bitcoin-priserne er stadig op omkring 42% år til dato.

„Dette marked er stadig ikke modent nok til at absorbere Crypto Trader et stigende salgstryk fra markedets største investorer,“ skrev Arca Chief Investment Officer Jeff Dorman.

Markedsbevægelser
Bitcoin lider under den værste to-ugers strækning siden marts, en nedgang på 15% siden slutningen af ​​august, og ængstelige investorer kæmper igen for at identificere den 11-årige kryptovalutas nærmeste analog på traditionelle markeder.

Er det en sikring mod forringelse af valuta, der ligner guld? En forstyrrer af banker og den finansielle industri? En revolutionerende innovation, der skal handle på linje med teknologibestande som Facebook, Amazon, Apple, Netflix og Google eller endda Tesla?

Da Federal Reserve pumpede omkring $ 3 billioner af nyoprettede penge ind i det globale finansielle system i år i et forsøg på at berolige urolige markeder, fik investeringsafhandlingen med valutadeposition mest opmærksomhed. Bitcoin overgik det teknisk tunge Nasdaq Composite-indeks, mens det handlede bredt i tråd med de højtflyvende aktier.

Men da tech-aktier er faldet i løbet af den sidste uge, ramt af bekymringer over skummende værdiansættelser og åbenbaringen om, at markedet muligvis bliver opdrevet af det japanske konglomerat Softbanks optionskøb, solgte bitcoin også.

„Hvis du får et smash på markeder, vil bitcoin ikke undslippe det,“ sagde Charlie Morris, investeringschef for det digital-aktiver-fokuserede investeringsselskab ByteTree i et WhatsApp-lydinterview. „Vi har set det igen og igen, så hvorfor forvente, at det vil ændre sig?“

På længere sigt vil bitcoin sandsynligvis vende tilbage til sin outperformance, forudsiger Morris.

De højtflyvende tekniske værdiansættelser „giver ingen mening for nogen, der er en rationel investor,“ sagde Morris, der tilbragte næsten to årtier som pengemanager for den gigantiske britiske bank HSBC. „Bitcoin er stadig lille og har enorme opadrettede herfra.“

Diagram, der viser, hvordan bitcoin (i sort) har handlet nogenlunde synkroniseret i år med tech-aktier (i grønt).

Crypto-investorer har ignoreret tre lige 51% angreb på Ethereum Classic
For et blockchain-netværks sikkerhed er et „51% angreb“ stort set lige så dårligt som det bliver. Det er, når en enkelt enhed får kontrol over et flertal af netværkets computerkraft, hvilket giver den mulighed for at aflytte ekstra enheder af valutaen i det, der kaldes et dobbeltforbrug.

Så det vil være fornuftigt, at tre vellykkede 51% -angreb i løbet af en måned mod Ethereum Classic-blockchain måske kan lægge investorernes tillid.

Men som rapporteret tirsdag af CoinDesk’s Muyao Shen, har priserne på projektets oprindelige ETC-token ikke rigtig fået et hit – et tegn forhandlere kunne være mindre bekymrede over sikkerhedssårbarheder end en hurtig fortjeneste på hurtige kryptokurrencymarkeder.

ETC er faldet med omkring 27% i de sidste 30 dage, ikke en frygtelig præstation i betragtning af at bitcoin er slukket med 15%.

For store netværk som Bitcoin er et 51% angreb uoverkommeligt dyrt at gøre i betragtning af den enorme mængde beregningskraft – og elektricitet – der kræves for at trække det af. Ethereum Classic er meget mindre, hvilket gør det langt mere sårbart. ”Mange mennesker sidder bare på det,” fortalte Meltem Demirors, Chief Strategy Officer hos den digitale aktiv-pengechef CoinShares, til CoinDesk i et telefoninterview.

Keine Kommentare möglich.