MyCryptoMixer: De meest effectieve Bitcoin-mixer van 2020 voor gebruikers die volledige anonimiteit wensen in het kader van de aanscherping van de KYC.

Een van de grootste monetaire kronieken van de afgelopen jaren is eigenlijk de verbazingwekkende toename van Bitcoin (BTC) en ook de onderliggende blokketeninnovatie. De elektronische valuta is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in peer-to-peer transacties op een gedecentraliseerde manier, waarbij de uitwisseling van persoonlijke informatie en monetaire transacties niet langer een tussenpersoon nodig hebben om deze informatie te verwerken.

Door de voortdurende pandemie van het coronavirus (COVID-19) moesten veel mensen wereldwijd hun toevlucht nemen tot het functioneren vanuit huis, sociale afstand nemen en ook zelfkranting om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Sinds maart van dit jaar hebben online opzoekingen rond cryptocurrencies daadwerkelijk een aanzienlijke sprong in de zoekopdrachten gemaakt, volgens gegevensindices die door Google en Baidu zijn verstrekt. Deze hernieuwde golf van interesse zou ook kunnen worden gevoed door de komende Bitcoin-halvering, een zeer verwachte vierjaarlijkse gebeurtenis in de cryptokalenderuimte.

Het verzorgen van een Pseudonieme Cryptocurrency

Gedurende vele jaren sinds het eerste tijdschrift van Bitcoin in januari 2009 begon, werd het publieke imago van Bitcoin typisch beschouwd als de favoriete valuta die gebruikt werd voor immorele doeleinden vanwege het vertrouwelijke en ook onvindbare karakter ervan door de politie. Desalniettemin had de situatie op het hoogste niveau van de sluiting van de darknetmarkt Zijderoute en ook de daaropvolgende arrestatie van Ross William Ulbricht een groot misverstand over Bitcoin aan het licht gebracht; alle aankopen op de algemene publieke blokketen van Bitcoin zijn af te leiden door middel van standaard blokketenbeoordelingsapparaten zoals de publiek toegankelijke en kostenloze blokketenreiziger. Het is in werkelijkheid de meest transparante betaalwijze die ooit is geproduceerd en heeft het vooruitzicht om uiteindelijk een effectief apparaat te zijn in de strijd tegen economische criminaliteit.

Waarom zou u Bitcoin moeten mengen? Het groeiende probleem van het gebruik van Bitcoin en andere cryptocurrency’s voor immorele taken heeft ertoe geleid dat zowel de federale overheid als de bevoegde autoriteiten uw cliënt of KYC kennen op de markt voor cryptocurrency’s en ook oplossingen hebben toegepast. Hoewel KYC zijn voordelen heeft omdat het kan helpen bij het bestrijden van de financiering van terrorisme en het witwassen van geld, zou de actie ernstige gevolgen hebben voor de persoonlijke privacyrechten van Bitcoin- en ook cryptocurrencyklanten. Volgens het rapport van de UN Affirmation of Human Rights, het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Wettelijke Rechten (ICCPR), is persoonlijke privacy een essentieel onderdeel van de burgerrechten, in het bijzonder het recht op privacy in het elektronische tijdperk. Daarom worden dergelijke wettelijke executies beschouwd als doordringend door het systeem en kunnen ze niet goed worden gekregen door de cryptocriminaliteit. Het is via het probleem dat door deze bovengenoemde factoren wordt veroorzaakt dat de Bitcoin-gebruikers gemotiveerd zijn om te zoeken naar contraproductieve privacy-beveiligingsprocedures, waaronder de populaire Bitcoin-blendingoplossing.

Bitcoin-mixen is noodzakelijk voor privacy-bewuste mensen

Niet alleen kan KYC en Anti-Money Laundering (AML) compliance inbreuk maken op het recht van een standaard, rechtvaardig individu op persoonlijke privacy, maar velen waren bang dat dergelijke afgedwongen richtlijnen voor cryptocentrales overheden en privé-organisaties deze kans kunnen aangrijpen om toezichtspraktijken op te zetten op alle gebruikers die gebruik maken van Bitcoin Loophole en ook op andere cryptocentrales. Als gevolg hiervan hebben veel meer Bitcoin-gebruikers ervoor gekozen om gebruik te maken van persoonlijke privacy-opties zoals Bitcoin-mixers om een extra laag van persoonlijke privacy en privacy toe te voegen aan hun dagelijkse Bitcoin-deals.

In het bijzonder, gezien de lancering in 2019, heeft MyCryptoMixer (MCM) een toename van het aantal mixen gezien in het midden van het aanscherpen van de regelgeving van federale overheden die zich willen houden aan de verwijzingen van de Financial Action Task Force (FATF) en heeft het een impuls gegeven aan de AML-eisen voor beheerde gecentraliseerde beurzen zoals Binance en Coinbase. Het is noodzakelijk om op te merken dat privacy niet strikt in verband mag worden gebracht met illegaal gebruik. Volgens het bedrijf Chainalysis, dat de blokketen analyseert, vermeldt hun record dat een gewone 10% van de fondsen die naar de mixers worden gestuurd, afkomstig zijn van criminele taken, terwijl de rest werd gemengd voor persoonlijke privacyfactoren.

Voor de niet-ingewijden is een Bitcoin-mixer in wezen een extra privacylaag die uw identificatie beveiligt door de aankooproute van en naar uw Bitcoin-budgetten te mengen, waardoor deze transacties zowel onvindbaar als vertrouwelijk zijn. De gecentraliseerde mengdienst zoals MCM bewaarde de Bitcoin van het individu tijdens het scrambling-proces en bracht de gebruiker ook terug met een verse mix van bitcoins met een gerandomiseerde, anonieme en betrouwbare formule.

De allerbeste Bitcoin Mixer van 2020

De sterke toename van MCM is waarschijnlijk te danken aan het vertrouwde en eenvoudige Bitcoin-mengsysteem in tegenstelling tot andere mixers die er zijn. In combinatie met het praktische persoonlijke privacybeleid dat de individuen en vitale attributen die nodig zijn voor een effectieve verduisteringsprocedure beveiligt, hebben ze in feite een gunstige fanbase van crypto-aanhangers gekregen die persoonlijke privacy op prijs stellen. Volgens anonieme commentaren van hun klanten heeft MCM een snelle erkenning gekregen vanwege haar gebruikersgerichte en ook uiterst ontvankelijke klantenservice.

MCM behoort bovendien tot de minderheidsmixers in de markt die toegankelijkheid levert met zowel normale heldere weboplossing als anonieme TOR-browser, waardoor privacygeoriënteerde individuen toegang krijgen tot de blendingoplossing via het vertrouwelijke netwerk. Het verdient ook in gedachten te houden dat er zeker geen account inschrijving nodig is voor hun oplossing, waardoor de aankoop een stuk uitdagender is om in de toekomst te worden getraceerd, terwijl de anonimiteit van het individu intact blijft. Individuen kunnen de gemengde Bitcoins ook verdelen over 5 locatie Bitcoin-adressen bij elk Bitcoin-mixproces, waardoor de mappingprocedure door middel van blokketenevaluatie complexer wordt en er ook ongerechtvaardigde entiteiten in kaart worden gebracht. Als gevolg van veiligheids- en beveiligingsfactoren worden logboeken maar liefst 24 uur lang bewaard voordat ze automatisch door de drager worden verwijderd, in de onwaarschijnlijke gevallen dat de database in gevaar komt waardoor de dealtaken van hun individuen gaan lekken.

Eenvoudige stappen om gebruik te maken van de meest effectieve Bitcoin Mixer van 2020.
Waarschijnlijk is een van de meest overtuigende factoren voor MCM als de meest effectieve mixer van 2020, de gestage kenniscurve van het gebruik van deze mixer. Het heeft een van de meest eenvoudige en ook gestroomlijnde gebruikersinterface, en elk individu zou zijn Bitcoins in 4 eenvoudige acties kunnen mixen:

Stap 1: Gegarandeerd dat het internetadres correct is.
Eerst moet de gebruiker naar het Bitcoin-symbool navigeren dat op de homepage te zien is.

( https://mycryptomixer.com en http://mymixerxtukle6mo.onion).

Actie 2: Configureer uw Bestemmingsadres(sen).
Configureer vervolgens tot 5 locatie (of ontvanger) Bitcoin-adressen, Transfer Time Delay, Funds Circulation en de door de gebruiker gedefinieerde servicekosten (tussen 0,50% en 5,00%). De ongecompliceerde interface van MCM stelt de gebruiker in staat om de juiste velden eenvoudig in te vullen, hetzij door tekstinvoer, hetzij door de waarde aan te passen met een schuifregelaar. Opmerkelijk genoeg zal de mixer zeker een gerandomiseerde „MyCryptoCode“ creëren, die het individu in staat stelt om het persoonlijke privacyproces te verbeteren door te voorkomen dat eerder gemixte munten opnieuw verschijnen in hun opvolgende gemixte portemonnee-adressen.

Actie 3: Stuur de Bitcoin naar de mixer.
Om het anonieme proces te stimuleren, zouden individuen zeker de vereiste BTC-hoeveelheid krijgen, zoals voorgesteld door het mengpaneel. Dit is om er zeker van te zijn dat elke deal verschillend is, waardoor de mogelijkheid om deze aankopen te volgen met het activiteitenpatroon van de gebruiker wegvalt.

Tip 4: Verwerking van uw gemengde munten.
Tot slot zou de klant een staande webpagina te zien krijgen die de mengstatus toont. Er is nu geen activiteit nodig vanaf het individuele einde. Zolang alle gegevens van de klant exact zijn, wordt het mengproces als voltooid beschouwd.

Het kiezen van de juiste Bitcoin-mixer voor persoonlijke privacy en privacy.
Bitcoin-mengdiensten stellen klanten in staat om de transactie te mixen voor de primaire functie van het bereiken van volledige anonimiteit, omdat federale overheden en ook regelgevende instanties hun greep op KYC en ook AML-compliance op de cryptocurrency-markten en oplossingen aanscherpen. Naast andere persoonlijke privacyservices zoals privacybudgetten, VPN’s en vertrouwelijke webbrowsers, is een Bitcoin-mixer zeer belangrijk voor personen die voor Bitcoins zorgen, omdat zij ervoor kunnen zorgen dat de persoonlijke gegevens en de activiteiten van de Bitcoin-deal niet in kaart kunnen worden gebracht door ongegronde entiteiten of mensen.

MyCryptoMixer (MCM) onderscheidde zich in 2020 van de concurrentie op basis van niet alleen de kosten en de betrouwbaarheid die MCM moet gebruiken, maar ook de indrukwekkende klantenservicevereiste die ze in de hele mixermarkt hebben vastgesteld.

Keine Kommentare möglich.